Aktuellt


SAGS anordnar mineralletning och korvgrillning på Utö den 16 juni. Välkomna!

Kommentar till senaste ,Atahualpa

Jag tycker bättre om den första provsidan. Jag har en ganska avlång skärm , upplösning 1366 x 768 jag får upp hela bredden av sidan utom ca 1cm rödbrun kant. Det är då mycket information på sidorna och det blir inte överskådligt som på den förra templaten. Färgerna är bra, stor text bra, jättefina bilder. Ser fram emot ett möte i gruppen
Ingrid

1 kommentar till Kommentar till senaste ,Atahualpa

 • Sten Stensson Steen

  Jag har begränsat maxbredden, håller med om att det inte var snyggt när mittpanelen blev jättebred. Som en konsekvens har jag minskat rubrikstorleken så att den i fullbredd blir en rad. Som en ytterligare konsekvens skall jag byta till en lite mindre SAGS-logga.

  Jag provar också en annan bakgrund – ville ha den lite mer klart blågrön inte så grå.

  Listen med länkar har också bytt färg – jag tror att senap/curry vore bra. Har inte hittat precis rätt nyanser ännu.

  Fortsätt säga vad ni tycker.

  Jerry

Skriv kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>