Aktuellt


SAGS anordnar mineralletning och korvgrillning på Utö den 16 juni. Välkomna!

Nya ändringar

Jag har justerat bakgrundfärgen (utanför panelerna), maxbredden på sajten (panelerna), förminskat loggan och titeltexten, ändrat färg på länkarna i länkraden, samt bytt ut headerbilderna mot nya.

Färgnyanser, textstorlekar och bilder kan man alltid ändra, men det börjar kanske bli dags att bestämma om vi skall köra vidare med denna template. Funktionellt är den mycket bättre än den första vi provade, i och med att inlägg och kommentarer håller sig på en sida. Det går att ändra utseendet radikalt om man så önskar, men det är innebär mycket arbete att ställa in rätt färgnyanser på alla ställen och ordna lämpliga bilder i rätt storlekar.

Så tala om vad ni tycker!

Ska vi byta template igen? Ska vi göra om utseendet i grunden men behålla templaten? Eller räcker det med att justera färgnyanser och göra ännu bättre bilder?

Mvh Jerry

 

4 kommentarer till Nya ändringar

 • Jerry

  Nu har jag gjort det möjligt för alla att skriva kommentarer utan att först logga in.

  Jerry

 • Eric Fogelberg

  Snyggt med strukturen i sidofälten, men för mörk o dyster färg. Skulle vara bra med en varmare o därmed mer välkomnande färg. Går det att få in tex röd granit, porfyr, ljus gnejs eller annan bergart där istället? Skulle passa bra, med tanke på föreningen. :-)

  /Eric

 • Jerry Johansson

  Jag kommer att prova andra färger också. Jag måsta bara få tag på lämpliga upprepningsbara bilder. Skulle kunna tänka mig att ha rött över julen :)

 • Per Stark

  God morgon,
  En mycket väl fungeranade webb-sida nu, och som kan vidare utvecklas. Har klickat runt och jag tycker den är lätt att manövrera i, vilket den också bör vara. Layouten ser lovande ut, och gör att man blir intresserad. Vad viktigt är att få in material, och uppdateringar kontinuerligt, så att läsarna uppfattar denna webb-sida som användbar och intressant. fortsätter att klura på detaljer. /Per

Skriv kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>